Športne poškodbe

V našem ortopedskem centru učinkovito zdravljenje športnih poškodb temelji na celoviti diagnostiki, ki jo opravi certificiran športni zdravnik – specialist ortopedije, z več desetletnimi izkušnjami v klinični praksi, kjer se je s športnimi poškodbami rekreativcev in profesionalnih športnikov srečeval redno. Sedaj pa je v svojem ortopedskem centru celovito diagnostiko nadgradil s tem, kar pacienti vedno najbolj potrebujejo in to takoj; z zdravljenjem in terapijami.
Za to je izbral dva najbolj učinkovita laserja, ki jih uporabljajo v priznanih športno – ortopedskih klinikah po svetu. Zaradi izjemne učikovitosti sta HILT Laser in ASA laser izbrana za terapije in za takojšnje zdravljenje poškodb profesionalnih moto dirkačev tekom dirk MOTO GP. Zagotavljata tako reparacijo kot regeneracijo poškodovanih tkiv, mišic, tetiv, … V mobilni kliniki dr. Coste, ki spremlja dirkače na dirkah, sta najpomembnejši medicinski aparaturi. Valentino Rossi, eden najuspešnejših dirkačev, je med tistimi, ki so mu prav HILT laserske terapije pogosto pomagale premagovati nasprotnike. Velika prednost teh laserjev je, da nimajo stranskih učinkov. In tudi zaradi tega sta laserja uradna in stalna spremljevalca mladinske selekcije v Italiji. Več o delovanju laserjev si lahko preberete na tej strani.

Za vas bomo opravili celovito diagnostiko, ki temelji na:

  • kliničnem pregledu,
  • analizi vseh dosedanjih izvidov in preiskav (če te že obstajajo),
  • ultrazvoku gibal oz. mesta poškodbe.

Na osnovi tega boste prejeli:

  • izvid specialista ortopeda- športnega zdravnika,
  • napotke, kako pristopiti k zdravljenju,
  • svetovanje za morebitne dodatne diagnostične preiskave in napotitve k ustreznemu specialistu, če je to potrebno

Takoj po opravljenem diagnostičnem pregledu pa lahko pričnete z zdravljenjem in ustrezno lasersko terapijo, ki jo opravi specialist ortopedije – certificiran športni zdravnik.

Poleg tega pa vam bomo z veseljem odgovorili na vsa morebitna vprašanja povezana z vašim zdravljenjem. Hilt laserska terapija namreč traja okoli eno uro in časa za pogovor s specialistom ortopedije tudi tekom terapije je dovolj, da vprašate ali poveste tudi kaj, kar ste morebiti tekom diagnostičnega pregleda pozabili.

Naročite se na samoplačniški pregled

Prosimo izpolnite zahtevane podatke v spodnjem obrazcu. V najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali in obvestili o terminu pregleda.