Laserska protivnetna in protibolečinska terapija

Z laserskimi terapijami varno, učinkovito, brez bolečin ter predvsem brez kakršnih koli stranskih učinkov, pacientu takoj pomagamo pri odpravljanju bolečin, vnetij in pospeševanju regeneracije tkiv. Za več informacij o posamezni terapiji, kliknite na spodnji zavihek.

HILT (high intensity laser therapy) je terapija, ki izkorišča specifično in izjemno kakovostno energijo, tako da zagotavlja ciljan prenos zdravilne energije do poškodovanih tkiv, brez negativnih obremenitev oz. poškodb okoliškega zdravega tkiva.HILT impulz je popolnoma varen in s svojim fotokemičnim učinkom omogoča tolikšno prodiranje v globino, da vpliva na hrustanec tako, da uspešno zdravi in regenerira tudi najglobje sklepne poškodbe. Poleg tega pa ima tudi preventivno delovanje. Poleg fotokemičnega učinka, HILT terapija zdravi še s pomočjo fototermalnega učinka, ki omogoča dvig metabolizma v tkivih in to povsem varno. Z uporabo fotomehaničnega učinka pa se vzpostavi neposredna stimulacija limfnega obtoka in mikrocirkulacije.

Prikaz delovanja HILT terapije

Prav zaradi popolnoma varne kombinacije teh treh specifičnih učinkov predstavlja HILT terapija idealno terapevtsko opcijo za terapijo patologij, ki prizadenejo tudi najgloblje ležeča tkiva v sklepih, mišicah in vezivnem tkivu. Ustrezna terapevstka kombinacija
HILT terapije oz. HIL laserja z MLS laserjem pa zagotavlja doseganje še boljših rezultatov na vse patologije, ki prizadenejo mišice. HILT terapija je primerna za:

 • SKLEPE: zmanjšuje vnetje sklepov in stimulira zdravilno delovanje
 • MIŠIČNI SISTEM: hitro reši zakrčenje, ustvarja intenzivni protibolečinski učinek
 • CIRKULACIJA IN LIMFNI SISTEM: spodbujanje oskrbovanja s hranilnimi snovmi in resorpcijo nakopičenih tekočin
 • zdravljenje kroničnih in subakutno-kroničnih poškodb sklepov (npr. skapulo-humeralnih periartritisov)
 • terapijo globoko ležečih tkiv v sklepih, tudi za terapijo degenerativnih sprememb in sicer zaradi svojega ciljanega učinka na hrustančno tkivo.

HILT terapija je učinkovita, varna in hitra rešitev za končanje bolečin in trpljenja.

 • patentirana v ZDA in FDA certificirana, ima CE certifikat,
 • potrjena z rezultati in z znanstveno dokumentacijo,
 • uporabljana v pomembnih klinikah in medicinskih centrih po svetu.
MLS – Multiwave Locked System, je rezultat več desetletnih znanstvenih raziskav in tehnoloških inovacij, znanja in izkušenj, pridobljenih iz razvoja laserske terapije.Sinhronizacija, ki predstavlja MLS pulz, je rezultat
30-letnih izkušenj z nenehnimi izboljšavami učinka laserskih virov in poznavanja bioloških in kliničnih učinkov, z namenom ustvariti varno in učinkovito terapijo, personalizirano glede na namen zdravljenja. Zakaj ravno sinhronizacija valovnih dolžin 808 in 905 nm?
Ker gre za najbolj učinkovito kombinacijo valovnih dolžin, ki omogočajo globinsko penetracijo v tkivo (3-4 cm). S tem onemogočajo poškodbe tkiva/opekline, ki jih nekatere valovne dolžine, ki ne prodrejo dovolj globoko
v tkivo lahko povzročijo že pri nekaj vatih moči.Zakaj je sinhronizacija tako pomembna?
Ker ravno sinhronizacija različnih valovnih dolžin, ter kontinuirane in pulzirajoče emisije omogoča dvig sinergije in okrepitev vsakega posameznega učinka in tako zmanjšuje simptomatiko že od prve terapije dalje.
mls-laser

Ali je MLS pulz varen? Lahko povzroča opekline?
MLS pulz deluje tako, da dovaja v tkivo varno povprečno moč in izrablja visoko najvišjo moč peak power ( 25Wp) pulzne komponente, ter tako dosega globok vendar kontroliran efekt, pri katerem ne more priti do termičnih
poškodb tkiva. Zahvaljujoč kvaliteti pulza MLS terapija ne potrebuje visoke povprečne moči za svojo učinkovitost.

Je MLS pulz res edinstven?
Mnogi proizvajalci ponujajo laserje z različnimi kombinacijami valovnih dolžin, vendar gre le za enostavno kombinacijo in ne tudi sinhronizacijo. MLS pulz je bil za svojo edinstvenost in inovativnost potrjen v ZDA z US
Patentom št. 8,251,982 B2. Prav tako so vsi aparati iz družine Mphi Family potrjeni s strani ameriške FDA, U.S. Food and Drug Administration.

Kvaliteta MLS pulza omogoča:

 • zmanjšanje časa posamezne terapije, 3-10 min.
 • zmanjšanje skupnega št. terapij, rezultati po prvi terapiji
 • sočasni učinek na bolečino, vnetje in edeme

TERAPEVTSKI UČINEK, KI GA ZAGOTAVLJA MLS PULZ NI LE FOTOTERMALNI, TEMVEČ TUDI FOTOKEMIČNI IN FOTOMEHANIČNI.

Naročite se na samoplačniški pregled

Prosimo izpolnite zahtevane podatke v spodnjem obrazcu. V najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali in obvestili o terminu pregleda.