Masaže

Masaže izjemno pozitivno vplivajo na delovanje skoraj vseh tkiv v telesu, lajšajo bolečine, pomagajo pri premagovanju utrujenosti in stresa.

  • sprostitvena masaža
  • vakumska masaža
  • kombinacija laserja in masaže

Sprostitvena masaža

S sprostitveno masažo z različnimi masažnimi prijemi masiramo telo tako, da se mišice sprostijo, izboljša se prekrvavitev, poveča se gibljivost sklepov in prožnost kože ter pospeši se izločanje strupenih snovi iz telesa.
Masiramo lahko celo telo ali samo izbrane dele telesa.
Redna masaža ohranja in dviguje telesno vzdržljivost in zmanjšuje dovzetnost za poškodbe.

Vakumska masaža

Vakumska masaža se opravlja s pomočjo silikonskih kozarcev – ventuz. Z njimi masiramo naoljeno telo tako, da se pod ventuzami ustvari podtlak. S tem vzpodbudimo lokalno cirkulacijo, sprostimo mišice in izboljšamo tonus kože. Z vakumsko masažo vplivamo na bolečine tudi do te mere, da se zmanjšajo migrene in glavoboli.

Kombinacija laserja in masaže

To je povsem unikatna kombinacija, ki jo izvajamo v naši ambulanti. V eni terapiji združuje protivnetno in protibolečinsko delovanje laserja ter blagodejne učinke masaže in s tem omogoči učinkovitejšo regeneracijo tkiv. Priporočamo in izvajamo jo vedno, ko želimo še pospešiti protivnetno in protibolečinsko delovanje.

Naročite se na samoplačniški pregled

Prosimo izpolnite zahtevane podatke v spodnjem obrazcu. V najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali in obvestili o terminu pregleda.